Un estiu amb l'Anna

Editorial: 
Cruïlla
 Sinopsis (en catalán):
L'Oriol no comprèn per què la mare es va separar del pare i per què té un nòvio tan pesat. Tampoc no entén per què l'obliga a passar tot el mes de juliol a Sant Pol. Però durant aquest mes coneix l'Anna i, aleshores, moltes preguntes comencen a tenir resposta. 
 Sinopsis (en castellano, traducción mía):
Oriol no comprende porque su madre se separó de su padre y porque tiene un novio tan pesado. Tampoco entiende porque le obliga a pasar todo el mes de julio en Sant Pol. Pero durante ese mes conoce a Anna y, entonces, muchas preguntas comienzan a tener respuestas.


OPINIÓN (en Catalán/Català)

Hola a tots! Aquesta és la meva primera ressenya en català. Aquest llibre, "Un estiu amb l'Anna", és un llibre de lectura obligatòria en el meu col·legi. La veritat és que em va picar molt la curiositat la sinopsis ja que, poc t’explica del llibre, per saber amb el que et trobaràs. Però la veritat és que estic molt satisfet, m’ha agradat molt.

La història ens és narrada per l’Oriol, el protagonista. Ell ens explica que viu amb sa mare a Barcelona, i explica, que el seu pare va abandonar-los a ell i a la seva mare quan era molt petit. Ens diu que va anar als Estats Units a treballar com a metge. L’Oriol, cada setembre el visita a Denver i la veritat és que s'ho passa súper bé.

Ara que ja és estiu, l’Oriol té ganes de passar tot el juliol amb el seu amic Albert a Lloret, però, la seva mare té altres plans i decideix que l’Oriol se’n vagi amb ella a Sant Pol tot el mes. Ell no hi vol anar, però no té més remei.

Aquell estiu el viurà intensament, coneixerà a moltes persones, n'estimarà a una, i... I passarà una gran experiència que sempre recordarà.

Després d’explicar-vos una mica de què va el llibre, anem al que m’ha semblat. “Un estiu amb l’Anna” m’ha semblat una lectura diferent, tranquil·la, amb una "moraleja" dintre, una historia que et commourà.

Com abans us he dit, la història esta narrada per l’Oriol, excepte un capítol que està explicat en 3ª persona.

L’estil de Núria Pradas és molt bo, fluïd i directe.

Crec que aquest llibre m’ha anat perfecte després d’estar una mica saturat amb tanta lectura, no pesada, si no... No se, a veure, després de tants llibres de fantasia, de distopies... Un llibre realista m’ha anat bé.

Assaboriràs cada paraula d’aquest llibre.

I, si ets de llàgrima fàcil (jo no ho sóc), possiblement alguna llàgrima et caurà.

¿Us la recomano? Hi tant!


PUNTUACIÓ/PUNTUACIÓN

4/5
*SI TE INTERESA LEER LA RESEÑA EN CASTELLANO CLICK EN EL BOTON DE ABAJO QUE PONE "MÁS INFORMACIÓN" ;)


Hola a todos! Esta es mi primera reseña en catalán. Éste libro, "Un verano con Anna", es un libro de lectura obligatoria en mi colegio. La verdad es que me picó mucho la curiosidad la sinopsis ya que, poco te explica del libro, para saber con lo que encontrarás. Pero la verdad es que estoy muy satisfecho, me ha gustado mucho.

La historia nos es narrada por Oriol, el protagonista. Él nos explica que vive con su madre en Barcelona, y explica, que su padre los abandonó a él y a su madre cuando era muy pequeño. Nos dice que fue a Estados Unidos a trabajar como médico. Oriol, cada septiembre lo visita a Denver y la verdad es que se lo pasa súper bien,

Ahora que ya es verano, y Oriol tiene ganas de pasar todo el mes julio con su amigo Albert en Lloret, pero, su madre tiene otros planes y decide que Oriol se vaya con ella a Sant Pol todo el mes. Él no quiere ir, pero no tiene más remedio.

Aquel verano lo vivirá intensamente, conocerá a muchas personas, estimará a alguna, y... Y vivirá una gran experiencia que siempre recordará.

Después de explicaros un poco de que va el libro, vamos a lo que me ha parecido. “Un verano con Anna” me ha parecido una lectura diferente, tranquila, con una moraleja dentro, una historia que te conmoverá.

Cómo antes he dicho, la historia esta narrada por Oriol, excepto por un capítulo que esta narrado en 3ª persona.

La escritura de Núria Pradas es muy buena, fluida y directa.

Creo que este libro me ha ido perfecto después de estar un poco saturado con tanta lectura, no bien pesada, si no... No se, a ver, después de tantos libros de fantasía, de distopias... Un libro realista me ha ido bien.

Saborearás cada palabra de éste libro.

Y, si eres de lágrima fácil (yo no lo soy), posiblemente alguna lágrima te caerá.

¿Os lo recomiendo? ¡Y tanto!

1 comentario:

  1. holaaaaaaaaaaaaaaa me podrias decir los personajes con descripción.

    ResponderEliminar

Con la tecnología de Blogger.
Los Devoradores de libros | Template by Sleekpath © Copyright: 2015. All Rights Reserved.